Slik går no dagan

Jaja da var det dags igjen. Det er ikke mye som skjer her nede egentlig. Skolen min er tatt ut til streik, morsomt nok. Egentlig ikke, fordi hvis det varer lenge så må jeg gå andre om igjen. Pluss at jeg får jo ikke møtt mennesker, så jeg er egentlig bare rundt leiligheten på dagen. Men det er ikke så værst det, det kan jeg si.
 Det var noen bilder. 
Uannsett, jeg har egentlig mest være med andre folk fra AFS, så vi har sett litt av byen. Fått vite at det er rimelig farlig her, type ranere. Omtrent alle jeg har sankket med, har blitt ranet en gang, så det blir vel min tur en gang også! Familien min er egentlig kjempehyggelige tror jeg, selvom jeg ikke skjønner hva de sier. De ler ihvertfall mye, og det er jo en god ting. Finnes det tider hvor jeg angrer på at jeg ikke valgte USA? Ja, men jeg vet at det kommer til å endre seg når skolen har begynt og språket sitter. 

Språket går fremover, er jo nødt til å hele tiden mime og finne opp ord som jeg håper er portugisisk. Det er jo kjempekleint, men det kommer seg. Jeg gjør egentlig ikke så fryktelig mye på dagene, i og med at noen er på jobb og jeg ikke har skole. Så vi får bare vente å se hva som skjer videre der.

Idag skal jeg til nabobyen Joa Pessoa (eller noe) og besøke bridd der han bor. Han skal ut å reise idag, aner ikke hvor, men vi skal ihvertfall si hade. Kanskje vi får tid til å bade på strendene der også, for den byen ligger helt ute ved kysten.

vel vel, det var egentlig det!

Markus <3 

2 kommentarer

mamma

06.aug.2011 kl.23:03

hei, dette ser skikkelig lekkert ut! den bassengterrassen likte jeg godt ! nå er ordboka på vei så da er det snart mulig å si all verdens ord på portogisisk...! god helg:)

Liv Ringstad Vartdal

10.aug.2011 kl.22:50

Flotte bilder, mye nytt forstår vi. Litt spesielt det med skolen, håper det ordner seg. Lykke til videre med oppholdet.

Skriv en ny kommentar

hits