ObrigadoDet er det det går i her nede. Si takk til alt og smile og nikke. Gjør man det, så går ting bra. Dette har jeg lært. Tenkte jeg kunne oppdatere litt, mye info som skal formidles via internettets store massemedie-portal! 
Kan starte med skolen, som den eldre garde har vist interesse for. IFPB er navnet på den føderale(offentlige) skolen jeg egentlig skulle ha gått på nå i en uke, men den er tatt ut til streik så det er litt kinkig. Derfor har AFS besluttet å sende meg og to andre studenter i byen på privatskoler. Min heter Cera, eller ceara, har ikke nubbsjangs på å forstå hva de sier. Den ligger ikke langt unna byens store stolthet, innsjøen. Og i tillegg den flotte Subwayen, som vi alle vet er trygg og god mat til en billig Real!

Det bringer meg over på maten, som faktisk ikke er så eksotisk og vill som en skulle tro.  Måltidene består ofte at ris, spaghetti, feihado (bønner), salat, tomat, loff og en type kjøtt som ofte smaker meget fortreffelig.

Loggen. Har besøkt bror (brisch, bridd, briddmolo, bromolom, briddern, bridd fra en annen midd, bro, brodolf hitler, you name it) sin leilighet i nabobyen Joao Pessoa, som var veldig fin! Pappa betaler seff! Var der med søster og en venn av hun, vi hadde egentlig tenkt til å gå til stranden, men regnet satte en stopper for det. Så vi fikk egentlig ikke så mye ut av den turen, annet enn en busstur som var så behagelig at du kan ikke forestille deg. Det var som å ligge i skyene!

Merknad: Bildene av stolen og bordet er ikke inni leiligheten, men i selve komplekset. SÅ rikt er det ikke altså.

Det har vært to dager hvor jeg ikke har gjort noenting annet enn å badet, spilt fotball, spist, sovet og sett på film i sengen. Det er deilig nok det, men litt klaustrofobisk når alt skjer i leiligheten og rett utenfor. Vil på en måte gå ut og gjøre ting, men for all del, jeg klager ikke! 

Igår natt dro jeg, Harrison (student fra Hong Kong) og rafael (venn) opp til toppen av byen med bil, og hadde ful utsikt over søte campina. Det var flott, men turte ikke ta med kameraet fordi ran skjer daglig og jeg vil ikke miste mitt! 

Familien min har også tre katter og en hund, og jeg har allerede rukket å bli BFF med to av kattene. Mimi og no på B. Mimi er feit som et fjell, så hun beveger seg ikke så mye, men har pels som en engel. Det er den hvite. Den andre er litt villere i nickersen!
Villeste myggstikket bror. klør som en djevel Mitt stolteste øyeblikk som proffesjonell fotograf så langt. 

Har også klippet meg nå, var lei av de lange lokker som flagret på mitt hode, men det er selvfølgelig ingen enkel sak å snakke til en frisør som ikke skjønner engelsk! Er ganske fornøyd selvom, deilig med kort igjen! Har ikke bilde av det, av den enkle grunn til at jeg ikke tåler å ta bilder av meg selv alene. Men jeg har det fint og alt er bra!

Markus

 

8 kommentarer

#1

12.aug.2011 kl.13:54

Du skriver som en gud, bro montana!

Jørgen v

12.aug.2011 kl.20:41

King!

Du skriver meget godt, min gode mann!

EttigriB

12.aug.2011 kl.20:58

Veldig moro å følge med på livet i Brasil Markus! Gleder meg til nye oppdateringer.

Lyseggen

13.aug.2011 kl.01:02

sykt myggestikk ja!

Tobbisteik

14.aug.2011 kl.22:07

Brodolf Hitler, niiice

sindre østfoor

15.aug.2011 kl.17:57

takk for deg bro <3

markusibrasil

15.aug.2011 kl.19:48

sindre du tar kaka!

Stekrik

16.aug.2011 kl.00:40

hahaha! elsker deg ass BRO

Skriv en ny kommentar

hits