All-in

Hei!

Jeg har spilt ufattelig mye poker her i det siste, sånn omtrent hver dag faktisk. De to beste vennene jeg har fått, er Caique og Gilberto(beto), og begge er pokerfrelste så da blir jeg gladelig med. Jeg er ikke like kalde som de, men balansen min er nesten null. Hehe alle har gode og dårlige dager!Beto (svært lite fotogen)

Annet enn det er det ikke så veldig mye som har skjedd. Livet går fremover og selvom det finnes dager som er kjedelige, så hører det med til opplevelsen. Ikke hver dag skal være en fest med masse morro. Det er en utfordring jeg har begitt meg ut på, og det er mange situasjoner jeg tror jeg hadde klart meg fint uten, men kanskje kommer det meg til gode senere i livet. 

Forrige helg var helt greit, hadde meg en god prat med en annen vertsstudent i byen, harrison fra hong kong. Han har ikke hatt like mye flaks som meg, og går fremdeles ikke på noe skole pga fortsatt streik på den føderale og han har ikke fått plass på noen privatskoler. Ingen skole=ingen venner=intet språk.  Han vurderer å dra hjem nå, så vi får bare se hva som skjer. Ikke gøy.

Var også på den første husfesten som vi kjenner det i norge, og det var deilig å endelig føle seg litt som om jeg var i norge. Det er klart jeg savner norge, ikke misforstå meg fordi jeg har det gøy. 

Har også spist på mange nye restauranter i nærheten, jeg bor rett over gaten til burgersted og sushisted, smude matvarer bror! Språket kommer nå i full fart, og begynner å kunne ha samtaler hvis motparten snakker sakte, så det er oppløftende. Men hver gang jeg snakker føler at jeg snakker sånn "jeg ikke like dette, dette være dårlig mat" type språk, men samma det!  jeg har ikke oppført portugisisk som språk jeg kan enda på facern, for å si det sånn :)

Har også oppdaget www.dealextreme.com som er veldig gy, og har bestilt en pakke til meg selv som jeg håper skal treffe ca rundt bursdagstider, kanskje før! Gleder meg veldig til å motta mange unyttige kule ting! Det er vel egentlig det, kan i mangel på ting å gjøre legge ved et bilde av en digg grønn juice som min far lagde her forleden.Ikke vet jeg hva som var i den, men HYLL JUICEN.

Nå skal jeg, mor og far se brasil knuse argentina i fotball! det er en kamp mellom brasilianere i den brasilianske ligaen mot det samme i argentina. Vet ikke hvor ofte denne type kamp skjer, men men. Det blir lett!

Også hvis noen har noen spørsmål de lurer på, er det bare å fyre løs en kommentar så skal jeg svare så ærlig som mulig!

Markus 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits