Treze!!

Hei!

Denne uken har vært litt opp og ned fra dag til dag. En dag kan være veldig kjedelig, også plutselig står 3 av vennene mine utenfor leilen og vil bade. Det er som sagt vanskelig å planlegge med disse folkene, men begynner å venne meg til det.

Hvis jeg sa at forrige skoleuke var kjedelig, så topper faktisk denne uken det. Grunnen er så enkel at de gikk gjennom prøvene på tavlen, og alle fulgte med og ingen ville prate med meg. Og på fredag var det en slags tentamen, som var en 30-siders lang flervalgsprøve fra alle fagene. Den het simulado. Jeg visste ikke at det skulle være det, noe tydeligvis hun andre utvekslingsstudenten fra grønland visste. Uannsett, hele tingen ble for meg bare rart. Jeg snakket med school counselor (har vi dette i norge?) og han sa at jeg kunne prøve å lese igjennom å se hva jeg kan. Så jeg satt meg positivt ned og begynte å lese igjennom. Det gikk som forventet, og etter ett minutt bestemte jeg meg for å prøve å levere inn og dra hjem. Neida, svar så godt du kan! Jeg gjettet meg igjennom alle 60 spørsmålene, også prøvde å levere inn. Neida, du må sitte i tre timer til! Da ble jeg faktisk litt aggressiv, som er uvanlig at jeg blir, så etter litt imponerende diskusjon fra min side fikk jeg dra hjem. Hele skoledagen ble bare dum.

Etter de var ferdige med skolen, kom Beto, Caique og Isaac hjem til meg og badet. Isaac hadde jeg møtt en gang før, men er veldig glad for at jeg møtte han igjen. Vi endte faktisk opp med å være sammen omtrent hele helgen. En veldig god person, som ringer for å sjekke at mototaxien har kjørt meg hjem riktig, og skjønner at det er vanskelig å være her for meg. Så etter en pokerrunde, dro jeg sammen med vennene hans fra skolen hans Motiva, til en restaurant/bar/biljardsted og gjorde akkurat det. Spiste, drakk noen øl og spilte biljard. Jeg møtte også en annen dansk utvekslingsstudent her, så da var det tid for å pusse på norsken. Det gikk ganske dårlig, da vi egentlig ikke forstod hverandre. Merkelig det er med dansk og norsk. Lørdag formiddag skulle laget mitt endelig spille en fotballkamp, som jeg hadde gledet meg veldig til, siden vanlig fotball er noe jeg føler jeg kan. Men igjen så var det dette med planlegging. Jeg tok mototaxi til Motiva som vi skulle spille mot, men der var ingen motstander eller eget lag. Hverken Beto eller Caique tok telefonen, men heldigvis var Isaac tilfeldigvis der. Ikke vet jeg hva som skjedde med den kampen, men jeg tror den var avlyst. Uannsett dro en skuffet Markus hjem til leilen igjen og deppet med far. 

På kvelden dro jeg til en venn av isaac som jeg møtte kvelden før, og vi var vel 6 stykker som grillet litt og slappet egentlig bare av. Kyllinghjerter er tydeligvis noe som er vanlig å spise her nede, grillet. Jeg smakte på mitt første på lørdag, og det smakte ikke så ille. Men bare tanken på at jeg spiser et hjerte er ekkelt. Vi får se hvor mange det blir.  Idag (søndag) var det tid for match på amigao med samme gjengen fra lørdag. Stor stemning denne gangen også, trengte en seier for å kunne rykke opp, og nå ser alt ut til at det skjer. Da kan det være duket for lokaloppgjør i byen neste sesong som jeg håper å få med meg. Det blir stort. Treze vant forøvrig 3-1 lekent. Jeg tror jeg har klart å laste opp en video på youtube som jeg tok fra kampen, og den skal være her: http://www.youtube.com/watch?v=qplUQCngFQg
 
tok endelig med kameraet et sted, så her er noen bilder fra matchen.Etterpå møtte jeg Beto og vi dro å så på finalen i futsal g-17 Paraiba (staten). Skuffende få folk og egentlig møkkjedelig fotball, så vi dro hjem til meg i pausen og spilte poker med isaac, osimar og caique.
isaac har nettopp tapt store penger!Det var egentlig det, som sagt hvis det er noen som lurer på noe er det bare å fyre løs!

Markus 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits