Jogos internos

Er ikke i det kreatie hjørnet nå, så fant egentlig ikke på noe god tittel, og heller ingen innledning.

Denne uken har egentlig bare vært fylt med positive ting! Skoleuken husker jeg ikke så godt, men det har vært turnering i futsal internt på skolen (derav tittelen). Det var gøy nok det, på torsdag kveld var det en slags "åpning", likt som olympiske leker har en åpning, kunne ikke vi være noe dårligere! Jeg kom noget forsent, og glemte faktisk kameraet denne gangen. Skulle gjerne ønske jeg hadde tatt bilder, men det fikk jeg altså ikke gjort. Åpningen var bra dne i seg selv, men skjønte ikke helt poenget. Var mer en oppvisning av små barn som "danset" og foreldre som ikke hadde andre valg enn å klappe og støtte barnet sitt. 

Fredag var det nok snakk, og kampene ble sparket igang. Målet mitt for turneringen var å score et mål, og det klarte jeg, flink som jeg er. Før turneringen var Ringstads gutter en av outsiderne, med 4 habile spillere, men ingen innbyttere. Tidligere hadde vi også Juninho (han syke som fikk tilbud fra Porto), men han sluttet på skolen dager før turneringen. Grunnen var at han hadde fått tilbud fra Botafogo i Joao Pessoa, som er en underklubb av toppklubben. Avansert. Han hadde også tilbud fra flere av de ekte toppklubbene i landet, men valgte Botafogo grunnet nærhet og penger. UANNSETT, han kunne da ikke spille og det svekket oss stort.

Første kamp ledet vi 2-0 etter en finfin scoring av meg, som seffern var på hodet! Langpasning fra egen forsvarspiller som jeg stusser inn. Smuud med første offisielle scoring, var godt for selvtilliten. Dessverre klikket det for  Beto, som ble utvist etter å sparket ned en spiller. Det endte 2-2. Neste kamp fikk også mine to andre spillere rødt kort, og kampen ble avblåst. En periode spilte jeg 2 mot 4, som ikke var noen hyggelig opplevelse. Uannsett, vi røyk klart ut.

Lørdag hadde vi egentlig en kamp til, men uten spillere skjedde ikke det så klart. Dette glemte jo jeg, så jeg dro til hallen men ble selvfølgelig minnet på at jeg ikke skulle spille. Jeg gadd ikke å dra hjem, så jeg ble å så på finalene, gøy nok det. Denne gangen tok jeg med kamera!

Kjepphøye førstisser! Fredag kveld,etter kampene, var jeg bare hjemme med gammern og så en film. Skjedde også noe uggent for min del. Mens vi satt og så film, hørte vi masse ungdommer som løp og ropte på gaten utenfor leilen. Hadde tydeligvis vært en slåssamp eller noe. Men uannsett, 10 minutter etter hørte vi et pistolskudd. Var 100m unna, og en bitteliten røysky kom fra utenfor en restaurant jeg har vært på før. Tror ikke noen ble skutt, og skjedde egentlig ikke så mye mer, men trodde inntil fredag at nabolaget mitt var relativt trygt. Uggent når spnt skjer rett utenfor hjemmet mitt.

Lørdag kveld  var egentlig helt vanlig, dro først til Fru Fatima (Dona Fatima, veldig godt likt mat og drikkested, billig) og spiste litt og drakk noen kalde. Etterpå dro jeg hjem til Isaac os spilte litt fifa faktisk, første gangen på 2 måneder jeg har spilt det. Veldig gøy. Etter det dro jeg til det mat,drikke og biljard-stedet jeg var på forrige uke, og koste meg. Folk begynner å kjenne meg igjen, og jeg dem. Det er en veldig deilig følelse!

Språket begynner å sitte nå, og holder samtaler til en viss grad nå. En venn av faren min var på besøk, også dro faren min et sted, og da klarte jeg å snakke med han i kanskje 20 minutter. SÅ det kommer seg, men det er vanskeligere når det er flere personer for da blir jeg litt nervøs og når de snakker sammen går det veldig fort.

Har ikke skjedd så fryktelig mye mer i det siste, så vet ikke helt hva mer jeg skal skrive.

Neste gang jeg skriver er rundt bursdagen min, som faktisk er en helligdag her nede, barnas dag. Aner ikke hva jeg skal da, men det får jeg bare se. Tchau:) 

4 kommentarer

mamma

07.okt.2011 kl.14:16

hei vennen, kjempeimponert over språket ditt!! morsomt å tenke at du snakker noe vi ikke forstår..

her det italiensk som er tingen! men skumle saker hvis de fyrer av noe utenfor vinduene i leil. ikke bra. så du får være nøye med INNETIDER!!!

stor klem

Jørgen v

08.okt.2011 kl.18:47

Heldigvis tør ingen kriminelle å nærme seg bjørnen fra Hosle!!

Markkdogggg

08.okt.2011 kl.23:10

haha så sant så sant!

Stekrik

09.okt.2011 kl.13:11

FYLLA <3

Skriv en ny kommentar

hits