Livstegn før jul!

Hei og god jul! først og fremst. Idag er det intet annet enn lille julaften, som er en dag jeg har mange minner med fra Norge. Julen iår blir veldig annerledes, selvom den jo snart er ferdig. Åpenbart er jeg jo i et helt annet land, som har ulike tradisjoner enn det vi har i Norge. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg kan forvente imorgen. Jeg kommer nok til å gå i shorts på julaften, noe som blir rart. Men som sagt så aner jeg ikke hva som skal skje. Vertsforeldrene mine bestemte seg også for å dra til Argentina i julen. Det ble mye styr på om jeg skulle/kunne være med eller ikke, men det endte jo da opp med at jeg ble hjemme. Broren min dro også, mens tanten min er her. Jeg ville ikke være alene i julen, så jeg spurte min gode venn Beto om jeg kunne bo hos han i julen. Det kunne jeg selvfølgelig sa han. Det syntes jeg er veldig greit gjort, det er ikke alle familier som hadde tatt inn en utlending i julen. 

De to ukene som har passert kan egentlig oppsumeres med et ord; kjedelig. Skolen har jo slutta, og det er svært lite som skjer uten vertssøsken og naboer. Så jeg har vært mye for meg selv, og egentlig ikke gjort så mye. Dette er også en del av det å være US, det er ikke bare en dans på roser. Jeg må finne ut hva jeg vil med dette oppholdet her nede. Men jeg har jo selvfølgelig gjort noen morsomme ting, jeg var på et nytt forrò-show i en naboby. Oppskriften var den samme som forrige gang, bare at denne byen var nærmere CG så jeg traff mange folk jeg kjenner fra byen min. I tillegg tok en venn av broren til Beto med meg backstage for å hilse på en av de to sangerne under konserten, mens han tok seg en knøttliten pause. Da snakket jeg litt med han, før han ropte inn i mikrofonen at dette er Markus fra Norge, også dyttet meg ut på scenen. Jeg fikk jo litt sjokk, det var jo kanskje 5-6000 personer som stirret forskrekket på dette hvite tårnet fra Norge. men jeg hilste på hun andre sangeren, og tok en liten sving før jeg gikk av til applaus. Det var utrolig gøy, og ikke noe jeg kommer til å glemme med det første. 

Den andre helgen husker jeg ikke så mye av, som enten betyr at jeg var ganske borte eller at jeg ikke gjorde særlig mye. Jeg lener mot den siste påstanden, og jeg kommer nå på at ja, jeg gjorde ikke særlig mye. Jeg var på shoppingsenteret med noen venner av Isaac, og etterpå gikk vi over gaten til Adega. Det er det stedet hvor jeg alltid har vært, med biljard og mat. Det heter da altså Adega. Vurderte lenge å prøve åpne opp et lignende sted i Norge, fordi det er såpass enkelt konsept. Men været gjør det egentlig ikke mulig, så det blir med tanken. For noen dager siden skypet jeg også med mamma og pappa, og viste dem byen ved hjelp av google earth. Veldig hyggelig å kunne vise litt bilder og hvor alt ligger. Tror vi snakket i kanskje 2 timer jeg. Jeg begynner jo å kjenne min by nå, og hvordan ting fungerer. jeg kjenner igjen folk på gaten, og sier hei. Jeg har hatt flaks med byen.

Skolesituasjonen er ikke avklart enda, men den starter uannsett ikke før i februar så jeg har god tid. Har jo glemt å si det jeg, men jeg har jo faktisk sommerferie nå. Ligger under ekvator, så alt er opp-ned. Dette er da min over to måneders lange sommerferie, og planen er foreløpig uklar. Skal ihvertfall nordover å besøke familievenner som har hus et par tre timer herifra. Så det blir deilig. Det er også veldig vanlig å reise til João Pessão om sommeren, og nyte strandliv og konserter. David Guetta tar turen til Recife en gang iløpet av sommeren, så kanskje jeg blir med han. Men som sagt så regner jeg med jeg drar til JP en gang og blir der en stund.

Jeg har mottatt julepakke fra Norge!! En av de siste dagene før skolen slutta, kom jeg hjem til en stor pakke hvor det sto Posten på. Da skjønte jeg at julen var her. Jeg skal ikke nevne alt som lå inni der, men melkesjokolade, non-stop, julemarsipan, julekalender, nisselue og gaver ble funnet! Stor glede, og håper også at pakken jeg sendte til Norge faller i god smak. Fant ut idag at brevet jeg var så snill og sendte til klassen min, ble lest men ikke sagt takk til. Stor skuffelse, 2B.  Nå er det lille julaften, så jeg skal ta turen til Beto og sove der i et par dager. er sikkert noe jeg har glemt å skrive, men det får bare bli. Ha en hjertelig hyggelig jul alle sammen i Norge, tenker masse på Norge nå i jula. Stoor juleklem!

Juleskype med julegutta


Hei pakke!


<3<3<3<3


En middag i leiligheten med omtrent alle som bor her. Veldig hyggelig, ble kjent med mange i blokka endelig.


De to skal snart bli ett
Juletreet i stua. Ikke ekte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits